Grote verkeersstremming na ongeval A15

woensdag 6 november 2013

Geldermalsen - Woensdagochtend omstreek 04.30 uur zijn een vrachtwagen en een personenauto betrokken geraakt bij een aanrijding op de A15 even voor verkeersplein Deil. Daarbij raakte de bestuurder van de personenauto lichtgewond. De aanrijding zorgde voor grote overlast in de ochtendspits.

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht. Vast staat weldat de vrachtwagen met aanhanger op de A15 reed, komende uit de richtingNijmegen. Deze vrachtwagen is door nog onbekende oorzaak door de vangrailgereden en op de andere weghelft terecht gekomen. De vrachtwagen kwam opzijnzijkant te liggen. De vrachtwagenchauffeur -30 jaar oud en afkomstig uitNijmegen-kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de personenauto, een25-jarige inwoner van Leerdam,raakte lichtgewond toen hij voor het ongevalmoest uitwijken en in een droge sloot terecht kwam. Hij is naar een ziekenhuisgebracht voor behandeling.Het verkeer vanuit de richting Nijmegen kon omstreeks 08.30 uur al weerbeperkt rijden. Het verkeer dat vanuit de richting Rotterdam komt wordt nogomgeleid. De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoekgedaan. De hulpdiensten zijn nog wel een groot deel van de ochtend bezig met hetbergen van de vrachtwagen en het repareren van het wegdek en de vangrail.

2013111509

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hellouw | 112 alarmeringen Hellouw | Goedkoop Tanken in Hellouw | Supermarkten in Hellouw | Weerbericht Hellouw